Latest Breaking News & Hot Updates Around USA OR All Over World

Slechtste House on the Street-kijkers zijn niet overtuigd door de ‘weerzinwekkende’ knusse conversie van een stel

0 118

Een paar voegde £ 156.000 toe aan de waarde van hun huis na £ 80.000 te hebben uitgegeven aan renovaties aan Worst House on the Street, maar kijkers waren niet overtuigd door de nieuwe look van hun knusse en serre.

Ouders Tim en Laura kochten hun huisje uit 1830 met vier slaapkamers in de buurt van Swansea voor £ 302.000, maar moesten het renoveren om er in te trekken, met een budget van maximaal £ 75.000.

Met de hulp van het broer-zus-duo Scarlette en Stuart Douglas gaven ze £ 80.000 uit om hun huis en de verouderde aangebouwde serre een modern binnen-buitengevoel te geven.

Het paar voegde een aanzienlijke waarde toe aan hun huis en was heel blij met de resultaten, maar de kijkers waren niet overtuigd door de kleur van hun knusse kamer, die ze ‘weerzinwekkend’ noemden, en de serre, die er volgens hen ‘vreselijk’ uitzag.

Met de hulp van het broer-zus-duo Scarlette en Stuart Douglas, hebben de ouders van één Tim en Laura, in de buurt van Swansea, £ 80.000 uitgegeven om hun huis en de verouderde aangrenzende serre een modern binnen-buitengevoel te geven. Maar niet iedereen was blij met het resultaat, sommige kijkers zeiden dat de kleur van hun zoen ‘weerzinwekkend’ was

Vóór de renovaties, afgebeeld, zag het knusse er erg donker uit en had het een vervallen stenen muur.  Het was dringend aan vernieuwing toe om me meer huiselijk te voelen?

Vóór de renovaties, afgebeeld, zag het knusse er erg donker uit en had het een vervallen stenen muur. Het was dringend aan vernieuwing toe om me meer huiselijk te voelen?

Na de renovatie was de nieuwe serre, die £ 19.000 kostte om te plaatsen, een zonovergoten kamer die veel ruimte bood voor het gezinsleven

Na de renovatie was de nieuwe serre, die £ 19.000 kostte om te plaatsen, een zonovergoten kamer die veel ruimte bood voor het gezinsleven

Accountants Tim en Laura, die net uit Bristol waren verhuisd om dichter bij Laura’s ouders te zijn, onthulden dat ze tijdens de renovatie bij haar familie woonden en zo snel mogelijk wilden intrekken.

Ze hadden grootse plannen met het huis, dat volgens hen veel potentie had, maar Tim gaf toe dat hij ‘niet op prijs stelde hoeveel werk er te doen was’.

Het huis, dat aan de buitenkant een verouderde, gele verfbeurt had, was het eerste renovatieproject van het stel, en hoewel Tim ervan overtuigd was dat hij zich geen zorgen maakte, gaf Laura toe dat ze ‘doodsbang’ was.

Het huis van het paar was al enkele jaren onaangeroerd en ze hadden veel werk voor de boeg.

Tim en Laura hebben de kamer van hun dochter ook groen geverfd en ingericht met een modern kajuitbed en wit meubilair, en hebben de indeling voor hen laten werken

Tim en Laura hebben de kamer van hun dochter ook groen geverfd en ingericht met een modern kajuitbed en wit meubilair, en hebben de indeling voor hen laten werken

Voorheen had de badkamer een standaard, verouderd bad en wastafel en de muren en vloerbedekking moesten ook worden bijgewerkt om moderner aan te voelen

Voorheen had de badkamer een standaard, verouderd bad en wastafel en de muren en vloerbedekking moesten ook worden bijgewerkt om moderner aan te voelen

Daarna plaatsten ze groene houten lambrisering in de badkamer op de bovenverdieping en kozen ze een vrijstaand bad en een wasbak van £ 140 om moderne smaak en een meer traditioneel gevoel te combineren

Daarna plaatsten ze groene houten lambrisering in de badkamer op de bovenverdieping en kozen ze een vrijstaand bad en een wasbak van £ 140 om moderne smaak en een meer traditioneel gevoel te combineren

Ze wilden vooral af van de verouderde, onbruikbare serre, die Stuart ‘een gedrocht’ noemde, en vervangen door een modernere serre die ze als gezin konden gebruiken.

Het project zou echter niet goedkoop zijn, met £ 19.000, bijna een derde van hun totale budget.

Tim en Laura wilden ook investeren in een houtkachel om hun huis te verwarmen, wat nog een financiële investering zou vergen met prijzen variërend van £ 700 tot £ 10.000 voor een dubbelzijdige brander.

Het knusse was aan zijn lot overgelaten en de afgeleefde schijnbare stenen muur was aan het afbrokkelen op de vloer. Het had echter elegante historische kenmerken waarvan het paar kon profiteren, zeiden Stuart en Scarlette.

Ondertussen was de badkamer op de bovenverdieping van het huis dringend aan vernieuwing toe, met een crèmekleurige vloer met vlekken en een oud bad dat niet praktisch was voor het hele gezin.

Een kijkje in de knus voor de transformatie.  Het had maar één raam en zag er erg donker uit.  Tim en Laura openden het meer om meer licht te verwelkomen

Een kijkje in de knus voor de transformatie. Het had maar één raam en zag er erg donker uit. Tim en Laura openden het meer om meer licht te verwelkomen

Bij de start van de verbouwing was het huis en zijn 'gedrocht' van een serre een doorn in het oog in de buurt.  Tim en Laura kochten het voor £302.000

Bij de start van de verbouwing was het huis en zijn ‘gedrocht’ van een serre een doorn in het oog in de buurt. Tim en Laura kochten het voor £302.000

De binnenkant van de serre was te warm om te gebruiken vanwege slechte isolatie, en het stel gebruikte de ruimte voor opslag, maar wilde meer van de ruimte maken

De binnenkant van de serre was te warm om te gebruiken vanwege slechte isolatie, en het stel gebruikte de ruimte voor opslag, maar wilde meer van de ruimte maken

Tot slot wilde het stel ook de kinderkamer verbouwen voor hun dochter Grace. Bij de start van de verbouwing hebben ze de ruimte gebruikt voor opslag.

Na 13 weken hard werken nodigde het stel Stuart en Scarlette uit om hun huis opnieuw te bezoeken om getuige te zijn van alle veranderingen die ze aan de plek hebben aangebracht.

Ze schilderden het knusse diepgroen maar behielden de originele houten balken aan het plafond. Ze voegden een gezellige bank, planten en boekenplanken toe om een ​​warme, uitnodigende sfeer te creëren.

Het pièce de résistance was de houtkachel, die de twee kamers in het midden met elkaar verbond nadat Tim en Laura een gat in de muur hadden getekend om het een eigen hoekje te geven.

Aan de andere kant van de houtkachel van £ 1.900, bood de onlangs bijgewerkte serre veel licht en ruimte voor gezinsleven, met een eetruimte aan de achterkant en een prachtige diepgroene fluwelen bank met uitzicht op de brander.

De kinderkamer was aan het begin van de renovatie ook een opslagruimte en het paar wilde het opnieuw schilderen en de vloer opnieuw doen om Grace de best mogelijke kamer te geven

De kinderkamer was aan het begin van de renovatie ook een opslagruimte en het paar wilde het opnieuw schilderen en de vloer opnieuw doen om Grace de best mogelijke kamer te geven

Na de verbouwing is de kinderkamer geschilderd in pasteltinten, inclusief een mooie pastelmuurschildering achter haar gloednieuwe witte dressoir

Na de verbouwing is de kinderkamer geschilderd in pasteltinten, inclusief een mooie pastelmuurschildering achter haar gloednieuwe witte dressoir

Het paar voegde planten, vloerkleden en een salontafel toe om de ruimte wat charme te geven.

‘Ze hebben een bruikbare gezinsruimte gecreëerd met historische details en een warme sfeer’, juichte Stuart toe.

Boven was de nieuwe badkamer betimmerd met hout dat groen en wit was geverfd. Het stel koos een vrijstaand bad en voegde er een douche aan toe zodat het hele gezin de badkamer kon gebruiken.

Ze spetterden ook £ 140 voor een nieuwe houten gootsteen.

Scarlette was gecharmeerd en zei: ‘Ze hebben het zo goed gedaan met de tegels, de kleur die ze hier hebben gekozen, de houten lambrisering, de kranen, de handgrepen.’

Stuart prees de ’boutique’-look van de kamer en zei dat het ‘een moderne draai aan een traditionele vergoeding’ bood.

Laura en Tim waren allebei accountants en grapten dat het gênant zou zijn als ze hun cijfers verkeerd hadden.  Ondanks het gebruik van de extra £ 10.000 die ze opzij hadden gezet als onvoorziene gebeurtenis, slaagde het paar erin de renovaties binnen hun budget uit te voeren

Laura en Tim waren allebei accountants en grapten dat het gênant zou zijn als ze hun cijfers verkeerd hadden. Ondanks het gebruik van de extra £ 10.000 die ze opzij hadden gezet als onvoorziene gebeurtenis, slaagde het paar erin de renovaties binnen hun budget uit te voeren

Ook namen ze een kijkje in de kinderkamer, die voor Grace in prachtige pastelkleuren is beschilderd, inclusief een zelfgemaakte regenboogmuurschildering.

‘Het is een prachtige kamer, dit zal Grace geweldig vinden, de kleuren, de pastel,’ zei Scarlette.

‘Grace heeft een mooie kamer, en deze kamer kan veranderen als Grace groeit,’ merkte Stuart op.

Stuart en Scarlette onthulden dat het huis, dat was gekocht voor £ 302.000, opnieuw was getaxeerd op £ 558.000.

Het betekende dat het paar door £ 80.000 aan de renovatie uit te geven, een winst van £ 72.000 had gemaakt op hun renovatie, als ze besloten te verkopen.

De kijkers waren niet overtuigd door de transformatie en sommigen zeiden dat de serre er 'vreselijk' uitzag en dat de kleur van de knus 'weerzinwekkend' was

De kijkers waren niet overtuigd door de transformatie en sommigen zeiden dat de serre er ‘vreselijk’ uitzag en dat de kleur van de knus ‘weerzinwekkend’ was

De verbouwing viel echter niet bij iedereen in de smaak, en sommige kijkers waren niet overtuigd van de serre en de knusse.

‘Niet mijn favoriete aflevering! Die herziene serre zag er vreselijk uit met al die planten en dat knusse was een vreselijke kleur. Ik hield ook niet van de douche boven het vrijstaande bad en wat ze met de kinderkamer hadden gedaan, was verschrikkelijk. Niet naar mijn smaak, maar elk naar hun,’ zei een.

‘Die serre past niet bij de rest van het pand. Ze hadden beter de originele ramen kunnen behouden en een nieuw dak erop kunnen zetten’, zei een ander.

‘Denk niet dat het houten plafond met houten vloer er goed uitziet,’ zei een ander.

‘Dat groen in dat knusse is weerzinwekkend. Mooi huis anders’, zei een ander.

Leave A Reply

Your email address will not be published.